DamwAld,  april 2019

Net als in 2019 organiseert  IJsclub Akkerwoude uit Damwâld ook dit jaar weer de Avond4daagse. Dit jaar wisten vele (528 jeugdige) wandelaars  “De Snûter”  te vinden en ook deze keer hopen we op een overweldigende deelname. Wij nodigen u van harte uit om met één of meerdere groepen van uw school aan dit wandelspektakel deel te nemen.  Voor meer informatie:

Klik hier

Damwâld,  april 2019

Betreft: Avond4daagse 2019

Net als in 2018 organiseert  IJsclub Akkerwoude uit Damwâld ook dit jaar weer de Avond4daagse. Vorig jaar wisten vele (jeugdige) wandelaars  “De Snûter”  te vinden en ook deze keer hopen we op een overweldigende deelname. Wij nodigen u van harte uit om met één of meerdere groepen van uw school aan dit wandelspektakel deel te nemen.

Denk om goede wandelschoenen. Kijk voor meer informatie en routes op onze website www.ijsclubakkerwoude.nl

De start zal zijn in week 23: maandag 3, dinsdag 4,  donderdag 6, en vrijdag 7 juni. woensdag 5 juni is er ringrijden  Groepen en individuele deelnemers kunnen in en om Damwâld één of meer avonden een route van 5 of 10 km. wandelen. Om voor de avond4daagse medaille in aanmerking te komen moeten er tenminste 3 avonden worden deelgenomen. Wandelaars die één avond deelnemen ontvangen een dag-medaille.

Startplaats: “De Snûter” aan de Achterwei te Damwâld.

Er kan gestart worden tussen 18.00 en 19.00 uur voor de 5 km. De 10 km start tussen 18:00 en 18:30. Dit geldt voor alle avonden, het muziekkorps speelt op vrijdagavond vanaf 19:00 uur op het parkeerterrein van de Snûter. Dus niet bij het terrein v/h Mounetille!!!!

Inschrijfprijzen:

• Vier avonden
    Bondsleden en groepen van minimaal 10 personen                                           € 3,50
    Overige deelnemers                                                                                            € 4,00
  • Dagwandeling
    Bondsleden en groepen van minimaal 10 personen                                           € 3,00
    Overige deelnemers                                                                                            € 3,50
  • Zorg er voor dat je per groep inschrijft (minimaal 10 pers.) dat is goedkoper dan alleen lopen.

Bij dit schrijven treft u een inschrijfformulier aan. Mocht u meerdere formulieren nodig hebben, dan kunt u een kopie van dit formulier maken. De inschrijfformulieren + het inschrijfgeld moeten uiterlijk vrijdag 25 mei  bij Jan Dantuma Achterwei 24 Damwâld worden ingeleverd.

Wilt u even bellen voordat u het formulier en het geld komt brengen. Het telefoonnummer is 06 15256909.

Individuele lopers kunnen zich op maandag 3 juni vanaf 17:45 uur inschrijven aan de start.

Ook voor vragen kunt u dit nummer bellen.

Met vriendelijke groet en hopelijk tot ziens in juni.

Namens het bestuur van

IJsclub Akkerwoude

Bijlagen: Inschrijfformulier, flyer, poster .

Thema van deze tocht: Loop een schone avond4daagse